Een leuk avondje uit 8+

musicaltoneelfamilieicoon audiodescriptie

Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen.
Er valt wel eens iets om.
En niet altijd op het goede moment.
Er zijn huisdieren die ziek zijn.
Er is nieuws dat je bang maakt.
En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

Allerlei emoties bij elkaar. In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. De spelers dansen en zingen alsof hun leven er vanaf hangt. Maar helaas kan niet iedereen mee doen. En wat gebeurt er nu? Wordt daar stiekem de show gestolen? Houd de dief!

Dé nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel.

Een reclamebord met een rand van lampen. Hierop een foto van 8 mannen en vrouwen met veren op hun hoofd. Bovenop het bord een rondje met 8+. Onder het bord een pijl met de tekst: een leuk avondje uit en de borden met Theater Artemis, Het zuidelijk toneel

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 8 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Den Haag - Koninklijke Schouwburg
maandag 24 oktober 2022 om 19:30 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 088 3565356. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...