Ellen ten Damme | Barock

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, de opvolger van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca.

De veelzijdige zangeres neemt je mee terug in de tijd, die ook helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend, maar wat schuilt daar achter?

Samen met haar 8-koppige band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

in de pers

"Ten Damme trekt alle registers open en doet dat in prachtige outfits." - Theaterkrant

"Met Barock bewijst Ellen ten Damme opnieuw dat ze alles kan. Dit is voortreffelijk totaaltheater." - Theaterkrant

 

Een uitbundig viool spelende Ellen ten Damme samen met een violist

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Den Haag - Koninklijke Schouwburg
GEWEEST: woensdag 23 november 2022

De meet & feel inleiding start om 18:45 uur.

De reguliere tickets voor deze voorstelling zijn uitverkocht. Maar speciaal voor Komt het Zien! zijn er nog plaatsen beschikbaar gehouden. Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Bel met de theaterkassa via 088 3565356. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk.

Website van het theater...

Ellen ten Damme zingend bij een groot spijlenhek. Omgeven door een groots geschilderd barok decor met rode gordijnen, groene bossages en paarse seringen, speelt Ellen ten Damme op een klavecimbel. Ze draagt een enorm grote en lange gouden cape. Ellen ten Damme speelt klavecimbel. Een vriendelijke maan kijkt toe.

introductie Ellen ten Damme

Document: introductie Ellen ten Damme - Bestandsgrootte: 130 kb
Ellen ten Damme samen met twee dansers en haar band.
fotograaf: Danny Ellinger