Kerstcircus Enschede

familiecircusicoon audiodescriptie

Hooggeëerd publiek! Komt het zien, kom het beleven.

Er staat iets spectaculairs te gebeuren op zaterdag 7 januari in Enschede. In een heerlijk verwarmde en kleurrijke circustent staan grootse wereldacts, bekend van onder andere het ‘Internationale Circusfestival van Monte Carlo’. Geniet van spannende trapeze acts in de nok van de tent, sierlijke acrobatiek, de sterke man Hercules, koorddansers op 13 meter hoogte, clownerie door een getalenteerde grappenmaker en als spectaculaire finale vijf frisse, sterke en mooie vrouwen met sensationele illusies. Dit alles met live audiodescriptie door twee blindentolken van Komt het Zien!

En dat is nog niet alles want voorafgaand aan de voorstelling is er een kinderboerderij in de voortent, oudhollandse kinderattracties en zijn er foodtrucks met allerlei lekkernijen.

Een echte middag uit met het hele gezin, dit wil je niet missen!

clown Marco Marianni

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door twee blindentolken
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelt het Kerstcircus dat graag. Mail naar gera@duursmagroep.nl 

waar en wanneer

Enschede - Circustent
zaterdag 7 januari 2023 om 15:00 uur

Om gebruik te maken van de live audiodescriptie door de blindentolken koop je eerst tickets en meld je je daarna aan. Boek tickets via de link van Ticketmaster voor de voorstelling van 7 januari 15:00 uur. Boek tickets...

Meld je na het bestellen aan bij Gera de Leeuw, hostess van het Circus. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gera@duursmagroep.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. 

Let op! aanmelden is noodzakelijk. Op deze manier ben je verzekerd van een koptelefoon én ontvang je informatie over de meet & feel inleiding.

Website van Kerstcircus Enschede...

acrobaat hangt aan 1 hand in een acrobatisch lenige pose in de lucht Man met enorme spierballen trekt met veel kracht een grote stalen veer uit elkaar. Een circusartieste ligt op haar rug en jongleert grote zwartwitte ballen met haar voeten.

mede mogelijk gemaakt door Gemeente Enschede

Spreekstalmeester Atze in rood circusuniform met een zwarte hoge hoed