Kerstcircus Enschede

familiecircusicoon audiodescriptie

“Piste vrij en laat de show beginnen!” in het kleurrijke tentencomplex in het Volkspark in Enschede.

Kerstcircus Enschede biedt een aantal wereldacts, bekend van onder andere het ‘Internationale Circusfestival van Monte Carlo’ en ‘Cirque d’Hiver’ in Parijs. Een kleine greep uit hetgeen in de piste te bewonderen zal zijn: spannende trapeze in de nok van de tent, acrobatiek op reusachtige autobanden, een bekroonde duiven-act met liefde en passie gedresseerd, antipode oftewel jongleren met de voeten, clownerie door een getalenteerde grappenmaker met zeer vindingrijke en originele reprises én als spectaculaire finale een duo op het ‘rad des doods’.

Website van Kerstcircus Enschede...

clown Marco Marianni

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf enkele dagen voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Enschede - Circustent
zaterdag 7 januari 2023 om 15:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met Gera de Leeuw, hostess van het Circus. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gera@duursmagroep.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Gera neemt dan contact met je op.

mede mogelijk gemaakt door Gemeente Enschede

fotocollage met acrobaten en een clown