Gaat u naar Karin Bloemen met audiobeschrijving? Lees vooraf de introductie. Nu beschikbaar...

Karin Bloemen & band - Souvenirs

woensdag 13 maart 2019 - Hardenberg

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen en kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt. Na verloop van tijd is je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. In Souvenirs voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent...).

Natuurlijk is Souvenirs weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een ouderwets avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die u als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

Karin Bloemen in witte japon met zwarte strepen

genre

cabaretshow met live orkest

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor en kostuums
  • uitgebreide audiointroductie beschikbaar via deze link
  • blindengeleidehonden zijn welkom

De voorstelling heeft geen pauze.

waar en wanneer

Hardenberg - Theater de Voorveghter
woensdag 13 maart 2019 om 20:15 uur - de inleiding start om 19:15 uur

toegangsprijs: € 30 (inclusief kopje koffie/thee en garderobe)

Reserveren kan telefonisch 0523 280 350 of per mail info@voorveghter.nl Meld dat u plaatsen wilt reserveren met audiobeschrijving door de blindentolk. Er zijn speciaal stoelen beneden nog beschikbaar voor Komt het Zien! Deze stoelen zijn niet via internet te reserveren.

openingstijden kassa: dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 14:00 uur en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

Meer info...

Karin Bloemen met grote blonde krullenbos en zwarte blouse met kleine glimmertjes op een tafel zittende Karin Bloemen, gekleed in witte avondjapon met schuine smalle zwarte strepen Karin Bloemen zit op een tafel en wordt van bovenaf prachtig omlijst door een blauwe lichtbundel guitig kijkende Karin Bloemen gekleed in wit gehaakte grote poncho vol overgave zingende Karin Bloemen gekleed in sjiek zwart rockende Karin Bloemen omgeven door rode en blauwe lichtbundels overzicht van het met lichtbundels belichte toneel met Karin Bloemen en vier muzikanten zingende Karin Bloemen in zwarte avondjapon Karin Bloemen met wollen muts draagt een meer dan één meter hoge Chinees beschilderde vaas

fotograaf: Rob Becker