Single Camping

vrijdag 21 juni 2019 - Stadsschouwburg in Nijmegen
zondag 30 juni 2019 - DeLaMar Theater in Amsterdam

Single Camping is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown.

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar... een camping. Speciaal voor singles.

Single Camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

Met de allerbeste komedie-acteurs van Nederland.

De cast bestaat uit Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen, In de ban van Broadway), Peter Blok (Penoza, Geen Paniek!), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder), Elise Schaap (De TV Kantine, Familie Kruys) en Ilse Warringa (De Luizenmoeder, Welkom in de 80-jarige Oorlog).

Het concept van Single Camping is bedacht door: Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa. Marije Gubbels (o.a. Theater Sonnevanck en tgBloodyMary) tekent voor tekst en regie.

Lees een interview met Tjitske Reidinga: 'De tranen rolden over mijn wangen van het lachen'...

drie vrouwen met lang haar liggen op hun buik in een vakantietentje en kijken naar buiten

genre

komedie

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van locatie, decor en kostuums
  • uitgebreide audio-introductie beschikbaar vanaf 1 week voor de voorstelling (via deze website)
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Stadsschouwburg - Nijmegen
vrijdag 21 juni 2019 om 20:00 uur (inleiding om 19:00 uur)

Tickets met audiobeschrijving zijn telefonisch te reserveren: 024 322 11 00
openingstijden kassa: maandag t/m vrijdag 09:30 - 17:30 uur, zaterdag 11:00 - 16:00 uur

Er zijn stoelen voor Komt het Zien! gereserveerd. In overleg met de kassamedewerker is het ook mogelijk om andere plaatsen of een andere rang te boeken. Meldt hier wel duidelijk bij dat u gebruik wilt maken van de audiobeschrijving.

Meer info...

 

DeLaMar Theater - Amsterdam
zondag 30 juni 2019 om 14:30 uur (inleiding om 13:30 uur)

Tickets met audiobeschrijving zijn telefonisch te reserveren: 0900 10 10 202
openingstijden kassa: maandag t/m donderdag 10:00 - 22:00 uur, vrijdag 10:00 - 20:00 uur en zaterdag en zondag 10:00 - 18:00 uur

Er zijn stoelen voor Komt het Zien! gereserveerd. In overleg met de kassamedewerker is het ook mogelijk om andere plaatsen of een andere rang te boeken. Meldt hier wel duidelijk bij dat u gebruik wilt maken van de audiobeschrijving.

Meer info...

Single Camping witte tentjes in camping decor vijf acteurs zwaaien met vlaggetjes in gestileerd camping decor gestileerd decor van camping in het bos met vlaggetjes dansend in camping decor

fotograaf: Raymond van Olphen