L’âne et la Carotte

familiecircusicoon audiodescriptie

In deze krankzinnige solovoorstelling zoekt acrobaat Lucho Smit de grenzen op van het circus. Eigenwijs en geobsedeerd door een doel dat hij waarschijnlijk nooit zal bereiken, wil hij nog sneller, verder en hoger gaan. Spektakel gegarandeerd!

Lucho Smit wil in zijn show L’âne & La Carotte (De Ezel en de Wortel) beperkingen omzeilen en grenzen verleggen. Want de circusartiest moet altijd hoger en sneller. Hoe gevaarlijker, hoe beter. Lucho zwaait in de trapeze, vliegt door de lucht, speelt met vuur, bouwt een toren van stoelen en balanceert over koorden in een poging de lat hoger te leggen. Een onmogelijke missie, of toch niet?

acrobaat loopt al balancerend over een rij wankel opgestapelde stoelen

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding in aangepaste vorm (meer info volgt later)
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • de voorstelling duurt 75 minuten en heeft geen pauze
  • voor iedereen vanaf 8 jaar

Zowel Festival Circolo en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en corona proof. Dit betekent onder andere dat huishoudens in de circustent 1,5 meter uit elkaar zitten, dat de gebruikelijke 'meet & feel' inleiding aangepast wordt of vervalt en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kunt u ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

Meer informatie over de corona maatregelen die Festival Circolo treft...

waar en wanneer

Tilburg - Festival Circolo
zaterdag 24 oktober 2020 om 15:00 uur

De voorstelling vindt plaats in een grote circustent in het Leijpark. De tent is ruim genoeg om 1,5 meter afstand tussen huishoudens te kunnen houden.

Ticketverkoop voor deze show met blindentolk begint binnenkort.

Bestel geen reguliere tickets via de website, maar wacht op specifieke bestelinformatie. Alleen dan ben je ervan verzekerd dat een koptelefoon is gereserveerd.

Let op: wil je iets drinken? Op het festivalterrein kun je alleen met pinpas betalen!

acrobaat hangt ondersteboven in een touw