Diana & Zonen

musicalicoon audiodescriptie

De koninklijke musical Diana & Zonen vertelt het meeslepende verhaal over Prinses Diana, die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen.

De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.

cast

Marlijn Weerdenburg - Diana
Brigitte Heitzer - Diana
Gerrie van der Klei - Camilla
Freek Bartels - Harry
Jonathan Demoor - William
en anderen

Een diamanten kroon fonkelt onder de tekst Diana en zonen, een koninklijke musical. In de schaduw links en rechts zijn William en Harry herkenbaar.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Het tijdstip van de inleiding wordt later bekend gemaakt.

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en volgens corona protocollen. Dit betekent onder andere dat de 'meet & feel' inleiding mogelijk wordt aangepast en dat we adviseren een eigen koptelefoon of oortjes te gebruiken.

waar en wanneer

Rotterdam - Nieuwe Luxor Theater
zondag 13 maart 2022 om 14:00 uur

Neem voor tickets contact op met de kassa van het Luxor Theater en vermeld dat je tickets met blindentolk wilt reserveren. Dit kan per mail kassa@luxortheater.nl Telefonisch is de kassa op dit moment vanwege de coronasluiting helaas (nog) niet bereikbaar.

Let op: boek geen reguliere tickets via de website van het theater, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Meer info op de website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Marlijn Weerdenburg Brigitte Heitzer Gerrie van der Klei Freek Bartels Jonathan Demoor

Witte tekst Diana en zonen, een koninklijke musical. In de schaduw links en rechts zijn William en Harry herkenbaar.