Hendrik Groen - Zolang er leven is

toneelcomedyicoon audiodescriptie

De knuffelbejaarde van Nederland terug in het theater!

Voor alle fans is hier de nagelnieuwe Hendrik Groen - Zolang er leven is, met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie met een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten.

De cast bestaat uit nagenoeg dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: Pogingen iets van het leven te maken was avond na avond uitverkocht.

pentekening van oude man

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor en kostuums + meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar vanaf ca 1 week voor de voorstelling via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Veenendaal - Theater Lampegiet
vrijdag 10 april 2020 om 20:00 uur

De verkoop van tickets met blindentolk start binnenkort. Let op: bestel geen reguliere tickets! Er is dan geen koptelefoon gereserveerd en u mist de informatie over de meet & feel inleiding.

Het theater heeft voor Komt het Zien! gasten nog speciaal plaatsen op de eerste rijen beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor de start van de ticketverkoop.

Bij deze voorstelling zijn twee inleidingen: de Komt het Zien! meet & feel inleiding (gratis) én een reguliere inleiding van het theater (€ 5). Voor onze inleiding bent u automatisch aangemeld als u tickets koopt met blindentolk. Boek en betaal dus NIET voor de reguliere inleiding.

Website van het theater...

in Heerenveen mede mogelijk gemaakt door Gemeente Heerenveen, Iepen Mienskipsfûns, Coöperatiefonds Rabobank en HiT

in Amsterdam mede mogelijk gemaakt door W.M. de Hoop Stichting

in Veenendaal mede mogelijk gemaakt door Bartiméus Fonds

drie getekende blauwe theaterstoelen
beeld: Victor Meijer