Tineke Schouten - Highlights

cabaretshowicoon audiodescriptie

Deze voorstelling was gepland in mei 2020 en is vanwege de corona maatregelen onder voorbehoud verzet naar mei 2021.

Tineke Schouten maakte in ruim 35 jaar maar liefst 23 theatershows, zette ontelbare typetjes op de planken, ontwikkelde sketches en tv-shows en schreef prachtige liedjes. ‘Highlights’ is een reis door haar theatercarrière. Het beste dat ze ooit maakte passeert - voorzien van een nieuw jasje - de revue.

Deze voorstelling is gepland onder voorbehoud!

Tineke met microfoon in sjiek glimmend jurkje met brede zalmkleurige bontstrook aan onderkant, op de achtergrond een showtrap en tientallen pruikenkoppen

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling (onder voorbehoud)
  • audio-introductie beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en corona proof. Dit betekent onder andere dat huishoudens in de zaal 1,5 meter uit elkaar zitten, dat de gebruikelijke 'meet & feel' inleiding aangepast wordt of vervalt en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kunt u ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

Een week van te voren ontvangt u meer info over de maatregelen per e-mail en via deze website.

waar en wanneer

Kerkrade - Theater Kerkrade
donderdag 20 mei 2021 om 20:00 uur (inleiding start om 18:45 uur)

Deze voorstelling was gepland op 9 mei 2020 en is vanwege de corona maatregelen verzet naar 20 mei 2021. Kaartkopers hebben een e-mail van het theater ontvangen over de afwikkeling van de tickets.

Ticketprijzen: sterrang € 38 | 1e rang € 34 | 2e rang € 29,50 | 3e rang € 24

Let op: bestel geen reguliere kaarten! Maar neem telefonisch contact op met de kassa van het theater via 045 571 6607. Zo bent u ervan gegarandeerd dat er een koptelefoon voor u is gereserveerd.

Samen met de kassamedewerker zoekt u uw favoriete plek in de zaal uit. Voor slechtzienden zijn extra tickets op de eerste rijen beschikbaar. Via de koptelefoon is de blindentolk op alle stoelen te horen. U kunt dus zelf de rang uitkiezen.

Let op: deze voorstelling is gepland onder voorbehoud!

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Tineke Schouten in roze peignoir met roze muts en drie felgekleurde telefoons op een tafeltje Tineke Schouten als typetje gekleed in paarse regenjas, met kaplaarzen en een paraplu Tineke Schouten als paaldanseres typetje, gekleed in lange zwarte lakjas en met lang stijl zwart haar

fotocredits: Roy Beusker