Karin Bloemen & band - Souvenirs

cabaretshowmuziektheatericoon audiodescriptieintroductie hier beschikbaar...

In de loop van de tijd verzamel je van alles: foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen en kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt. Na verloop van tijd is je huis en je hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. In Souvenirs voegt Bloemen de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. Dat doet ze ook heel letterlijk, want er zal elke avond onder het publiek een aantal persoonlijke items van Karin verloot worden (een jurk, schoenen, een tent...).

Natuurlijk is Souvenirs weer een ouderwets rijke Bloemen show, met dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en dito decor. Kortom, een ouderwets avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die u als dierbaar souvenir mee naar huis neemt.

zingende Karin Bloemen gekleed in zwarte avondjapon

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van decor en kostuums en meet & feel met Karin Bloemen
  • audiointroductie beschikbaar via deze link
  • blindengeleidehonden zijn welkom

De voorstelling heeft geen pauze.

waar en wanneer

Heerenveen - Posthuis Theater
vrijdag 31 januari 2020 om 20:15 uur (inleiding om 19:15 uur)

Toegangsprijs € 30

Bestel online bij het theater en kies de prijssoort 'Komt het zien'. Of bel met de kassa van het Posthuis Theater 0513 619494

Voor slechtzienden zijn extra plaatsen op de eerste rijen beschikbaar. Deze plaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Karin Bloemen met grote blonde krullenbos en zwarte blouse met kleine glimmertjes op een tafel zittende Karin Bloemen, gekleed in witte avondjapon met schuine smalle zwarte strepen Karin Bloemen zit op een tafel en wordt van bovenaf prachtig omlijst door een blauwe lichtbundel guitig kijkende Karin Bloemen gekleed in wit gehaakte grote poncho vol overgave zingende Karin Bloemen gekleed in sjiek zwart rockende Karin Bloemen omgeven door rode en blauwe lichtbundels overzicht van het met lichtbundels belichte toneel met Karin Bloemen en vier muzikanten zingende Karin Bloemen in zwarte avondjapon Karin Bloemen met wollen muts draagt een meer dan één meter hoge Chinees beschilderde vaas

in Heerenveen mede mogelijk gemaakt door Gemeente Heerenveen, Iepen Mienskipsfûns, Coöperatiefonds Rabobank en HiT

introductie Karin Bloemen

Document: introductie Karin Bloemen - Bestandsgrootte: 130 kb
guitig kijkende Karin Bloemen met gehaakte poncho
foto's: Rob Becker