Komt het Zien! THUIS Wintervariété

thuisfamiliecabaretcircusicoon audiodescriptie

De theaters zijn vanwege het coronavirus dicht, maar niet getreurd want Komt het Zien! komt gewoon naar je toe. Online kun je genieten van live registraties van theatervoorstellingen met audiodescriptie door de Komt het Zien! blindentolken. We trappen af met de feelgood familieshow Dave's Wintervariété. En daarna? Dat blijft nog even een verrassing. Nieuwe voorstellingen maken we bekend in de agenda en op social media.

Naar de voorstelling met audiodescriptie...

Gastheer Dave van der Wal heet in het Wintervariété het hooggeëerd publiek van harte welkom. Samen met zijn internationale circusvrienden brengt hij een voorstelling vol comedy, circus, muziek en Rotterdamse gezelligheid.

De show gaat over dromen. Dromen die je hebt overdag of ’s nachts in bed. Waar gaat je hart sneller van kloppen? En welke droom koester je? Dave neemt je in zijn hilarische en oh zo herkenbare verhalen mee in zijn eigen droomwereld, afgewisseld met artiesten in mooie en bijzondere circusacts.

Dave is blindentolk bij Komt het Zien! én artiest. In het Wintervariété staat hij op het podium en is Hilbert de blindentolk.

David jongleert supersnel met drie knotsen

toegankelijkheid

met live opgenomen audiodescriptie door blindentolk Hilbert

waar en wanneer

Komt het Zien! THUIS
GEWEEST: zondag 12 april 2020 (de video blijft ook daarna online)

Deze voorstelling was eind december 2019 live te beleven in het Bibliotheektheater in Rotterdam, met blindentolk. De video registratie is van 31 december.

Naar de voorstelling met audiodescriptie...

acrobaat Ole balanceert met grote hoepel acrobaat Tobit tilt acrobate Jasmijn hoog boven zijn hoofd David speelt zittend op een stoel de zingende zaag zingende Dave van der Wal in strak glimmend blauw colbert, met lippenstift en grote nepwimpers Stephan blaast bellen door een rondje met zijn hand te vormen handschaduwspel

zes artiesten nemen applaus in de finale
foto's: Piet-Hein Out