Ouwehands Dierenpark - Komt het Zien! THUIS

Blindentolken Dave en Hilbert nemen je mee op avontuur door Ouwehands Dierenpark.

Ieder jaar organiseert het Bartiméus Fonds samen met Komt het Zien! een leuk familie uitje met audiodescriptie. Dit jaar naar Ouwehands Dierenpark. Maar vanwege de coronamaatregelen kon dat nu helaas niet doorgaan. Blindentolken Dave en Hilbert wilden iedereen toch een leuke dag bezorgen en dus gingen zij op pad. Naar de dierentuin, want met zijn tweeën kon dat wel. Daar hebben ze een superleuke vlog gemaakt.

Hieronder staat de video met audiodescriptie en daaronder een audioplayer met alleen het geluid. Kies dus zelf of je de vlog met video of alleen met audio wilt beleven. De vlog duurt 30 minuten.

Wanneer je naar het videovenster navigeert dan vind je links onderin de start/play knop. Navigeer je vanaf dat punt naar rechts dan zie je daar nog 2 knoppen staan. De laatste knop is de fullscreen knop. Hiermee vergroot je het beeld zo groot als je beeldscherm.

Heb je een Audiomaatje Webbox? Dan kun je de vlog ook daar beluisteren. Navigeer in het Webbox menu via nieuwsbrieven naar Komt het Zien! en dan naar Komt het Zien! THUIS.

tijger