Dave's Wintervariété - Komt het Zien! THUIS

Gastheer Dave van der Wal heet in het Wintervariété het hooggeëerd publiek van harte welkom. Samen met zijn internationale circusvrienden brengt hij een voorstelling vol comedy, circus, muziek en Rotterdamse gezelligheid.

De show gaat over dromen. Dromen die je hebt overdag of ’s nachts in bed. Waar gaat je hart sneller van kloppen? En welke droom koester je? Dave neemt je in zijn hilarische en oh zo herkenbare verhalen mee in zijn eigen droomwereld, afgewisseld met artiesten in mooie en bijzondere circusacts.

Dave is blindentolk bij Komt het Zien! én artiest. In het Wintervariété staat hij op het podium en is Hilbert de blindentolk.

Deze voorstelling was eind december 2019 live te beleven in het Bibliotheektheater in Rotterdam, met blindentolk. De video registratie werd gefilmd op 31 december 2019 en blijft online met audiodescriptie beschikbaar tot de theaters weer open gaan.

De voorstelling duurt 90 minuten.

Wanneer je naar het videovenster navigeert dan vind je links onderin de start/play knop. Navigeer je vanaf dat punt naar rechts dan zie je daar nog 2 knoppen staan. De laatste knop is de fullscreen knop. Hiermee vergroot je het beeld zo groot als je beeldscherm.