Tineke Schouten - Dubbel

Is het leven nou makkelijk of moeilijk? Mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke Schouten zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met al onze vrijheden is het leven meestal mooi en goed uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber in gaan zien. Voelt best dubbel, toch? Voor Tineke is dit gegeven al bijna 40 jaar een bron van inspiratie, zo ook voor haar 25ste jubileumshow Dubbel. Hierin laat Tineke je weer hartelijk lachen om splinternieuwe typetjes met al hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. Tineke heeft alles nog eens afgewogen en wil met Dubbel echt een feestje vieren. Zo’n avond waarvan je denkt: vanavond is het leven mooi.

Tineke Schouten als Bep Lachebek

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding, met kostuums en decor | de inleiding start 5 kwartier voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar via deze link...
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
GEWEEST: zondag 29 mei 2022

Het DeLaMar Theater is open vanaf 12 uur. De meet & feel inleiding start om 12:45 uur.

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Of neem telefonisch contact op met het DeLaMar Theater via 0900 - 10 10 202 (lokaal tarief). Meld dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. Dan kan het theater je de beste plek in de zaal adviseren en de gewenste stoel(en) voor je boeken. Er zijn vooraan plaatsen voor Komt het Zien! gereserveerd. Zit je liever ergens anders? Kies gerust samen met het theater een ander plek, want via de koptelefoon kun je de blindentolk overal horen.

Let op: boek geen reguliere tickets, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en inleiding.

Tineke Schouten als Christel Metz in de hondentrimsalon Tineke Schouten als Oma Oortjes Tineke Schouten als Bianca van Gleuvendal in sportkleding van Dior, Chanel en Prada

in Roosendaal mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal

introductie Tineke Schouten

Document: introductie Tineke Schouten - Bestandsgrootte: 130 kb