Tineke Schouten - Highlights

Tineke Schouten maakte in ruim 35 jaar maar liefst 23 theatershows, zette ontelbare typetjes op de planken, ontwikkelde sketches en tv-shows en schreef prachtige liedjes. ‘Highlights’ is een reis door haar theatercarrière. Het beste dat ze ooit maakte passeert - voorzien van een nieuw jasje - de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om ook met nieuw materiaal te komen én ze brengt een zevenkoppig liveorkest mee.

De voorstellingen van Tineke Schouten zijn altijd razendsnel uitverkocht, dus reserveer snel!

Tineke met microfoon in sjiek glimmend jurkje met brede zalmkleurige bontstrook aan onderkant, op de achtergrond een showtrap en tientallen pruikenkoppen

toegankelijkheid

  • live audiobeschrijving door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling, met beschrijving van onder andere decor en kostuums + meet & feel
  • audio-introductie beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Kerkrade - Theater Kerkrade
zaterdag 9 mei 2020 om 20:00 uur (inleiding start om 18:45 uur)

Ticketprijzen: sterrang € 38 | 1e rang € 34 | 2e rang € 29,50 | 3e rang € 24

Let op: bestel geen reguliere kaarten! Maar neem telefonisch contact op met de kassa van het theater via 045 571 6607. Zo bent u ervan gegarandeerd dat er een koptelefoon voor u is gereserveerd.

Samen met de kassamedewerker zoekt u uw favoriete plek in de zaal uit. Voor slechtzienden zijn extra tickets op de eerste rijen beschikbaar. Via de koptelefoon is de blindentolk op alle stoelen te horen. U kunt dus zelf de rang uitkiezen.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Mr Eddy 06 in roze peignoir en muts zit in bruine leunstoel achter tafeltje met telefoons en de tekst Trio Intiem 65+   Andrea Riool - fel rood rokkostuum, donkerrode pijpenkrullen en een viool in haar hand   blauw met roze accenten japon tot op de knie met op de achtergrond zeven muzikanten met hun instrumenten   Bep Lachebak met zwart schouderlang krullend haar bukt lachend voorover in overdadige potsierlijke jurk met veel lagen gekleurde tule en bandjes   paarse regenjas, gekleurde sjaal en blauwe rok met stippeltjes kaplaarzen en een paraplu   paaldanspose in naaktpak met buikrollen en een zwartzilveren bh, hoge zwarte laklaarzen met plateauzolen en lang stijl zwart haar   lange zwarte lakjas en lang stijl zwart haar, showtrap op de achtergrond

fotocredits: Roy Beusker

introductie Tineke Schouten

Document: introductie Tineke Schouten - Bestandsgrootte: 136 kb
Tineke Schouten omringd door haar zeven muzikanten