Tineke Schouten - Puur

cabaretshowicoon audiodescriptie

Deze voorstelling was oorspronkelijk als 'Highlights' gepland in mei 2020 en is onder voorbehoud verzet naar mei 2021. De producent heeft inmiddels besloten dat vanwege de aanhoudende coronamaatregelen een speciale corona proof (kleinere) voorstelling gemaakt zal worden. Gezien de huidige lockdown is helaas nog onzeker of deze show in mei daadwerkelijk gespeeld zal kunnen worden.

Een persoonlijke avond van de koningin van de typetjes. Nog nooit eerder zag je Tineke Schouten zo persoonlijk als in Puur Tineke. Samen met haar pianist Frank van Wanrooij staat zij op het podium in deze corona proof op maat gemaakte avond.

Geniet van liedjes, sketches en persoonlijke verhalen. En natuurlijk komen Bep Lachebek en legendarische sketches zoals de 06-lijn ook voorbij. Kortom, een avondje ongedwongen lachen.

Mr Eddy 06 in roze peignoir en muts zit in bruine leunstoel achter tafeltje met telefoons en de tekst Trio Intiem 65+

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling (onder voorbehoud)
  • audio-introductie beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Zowel het theater en de productie als Komt het Zien! werken uiteraard veilig en corona proof. Dit betekent onder andere dat huishoudens in de zaal 1,5 meter uit elkaar zitten, dat de gebruikelijke 'meet & feel' inleiding aangepast wordt of vervalt en dat we koptelefoons voor eenmalig gebruik hebben. Uiteraard kunt u ook een eigen koptelefoon of oortjes meenemen.

Een week van te voren ontvangt u meer info over de maatregelen per e-mail en via deze website.

waar en wanneer

Eindhoven - Parktheater
vrijdag 14 mei 2021 om 19:15 uur

Deze voorstelling was oorspronkelijk gepland als 'Highlights' op 28 mei 2020, maar werd geannuleerd in verband met de coronamaatregelen.

Het theater neemt contact op met alle kaartkopers om de tickets om te boeken naar de nieuwe speeldatum 14 mei 2021.

Website van het theater...

Kerkrade - Theater Kerkrade
donderdag 20 mei 2021

Deze voorstelling was als 'Highlights' gepland op 9 mei 2020 en is vanwege de corona maatregelen verzet naar 20 mei 2021. Kaartkopers hebben een e-mail van het theater ontvangen over de afwikkeling van de tickets.