ZieZo-online

beurs/eventicoon audiodescriptie

Op zaterdag 12 juni 2021 beleef je de ZieZo-online: de digitale editie van de succesvolle ZieZo-beurs. Hét evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hier beroepsmatig mee te maken heeft.

Ook Komt het Zien! is bij ZieZo-online aanwezig. Wil je alles weten over live audiodescriptie, heb je een vraag aan een blindentolk of houd je van quizzen en wil je kaartjes winnen voor een theatervoorstelling? Bezoek studio 3 om 10:30, 13:30 en 14:30 uur. Of luister het later online terug! De ZieZo-beurs zet alle workshops vanaf dinsdag 15 juni online.

10:30 - 11:00
Alles over theatervoorstellingen en live audiodescriptie
door Arlette Hanson

Er zijn zoveel prachtige theatervoorstellingen in Nederland. Ook jij kunt daarvan genieten! Komt het Zien! maakt de beleving van theater mogelijk voor iedereen met een visuele beperking. Hoe? Arlette Hanson vertelt alles over live audiodescriptie, meet & feel inleidingen en audio-introducties. En over de komende voorstellingen zoals The Sound of Music, de Passiespelen en Titanic de Musical.

13:30 - 14:00 uur
Een kijkje achter-de-schermen van een blindentolk
door Hilbert Geerling, blindentolk bij Komt het Zien!

Heb je een vraag aan de blindentolk of over live audiodescriptie? Dit is je kans! Hoe bereidt een tolk zich voor, is er een blindentolkenopleiding, gebeurt er wel eens iets geks, kunnen jullie ook in mijn theater komen tolken, hoe krijgt Komt het Zien! het voor elkaar dat we alle kostuums van Tineke Schouten mogen voelen? Je mag echt alles vragen! Stuur je vragen naar info@komthetzien.nl of chat met ons op de digitale beursvloer. Blindentolk Hilbert geeft om 13:30 uur antwoord én zal leuke anekdotes uit de praktijk vertellen.

14:30 - 15:00 uur
Theaterquiz met audiodescriptie
door Hilbert Geerling, blindentolk bij Komt het Zien!

Doe mee met de grote Komt het Zien! theaterquiz! Blindentolk Hilbert Geerling is de enthousiaste quizmaster. Luister naar de fragmenten die hij laat horen en raad de voorstellingen. Onder de goede inzendingen verloten we gratis theaterkaartjes! Wil jij naar The Sound of Music, Titanic de musical, Dagboek van een Herdershond, Scapino Ballet, de Passiespelen, Vis à Vis of iets anders? Doe mee en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars! Mail jouw antwoorden naar info@komthetzien.nl. Wi je nog een keer luisteren? De ZieZo-beurs zet na het weekend alle workshops online, dus dan kun je het nog eens terugluisteren! 


Doe jij mee? Bestel wel eerst even jouw gratis ticket voor ZieZo-online op www.ziezo.org 

waar en wanneer

Op zaterdag 12 juni van 09:30 tot 16:00 uur

Meld je gratis aan op www.ziezo.org 

tekstlogo ZieZo beurs online