De Ongeplukte Zusters van Almere County

De Ongeplukte Zusters van Almere County is een oergeestige muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa!

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde, hartstocht en begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.

De Ongeplukte Zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!

Een groepje mensen voor een schilderij en romantisch behang zingen en doen of ze borduren.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding met de acteurs en kostuums
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Arnhem - Musis (Parkzaal)
vrijdag 2 februari 2024 om 20:30 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 026 - 443 73 43 (di - za van 12.00 tot 17.00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. 

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies eerst de kaartsoort van je keuze. Kies vervolgens in stap 2 voor het product 'audiodescriptie door blindentolk'. 

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van De Ongeplukte Zusters:

Voor een kudde schapen danst een man in een zwart pak en een man in een lange roze jurk. Een vrouw in lange jurk heeft een grote doos merci chocolaatjes in haar handen. Een man en een vrouw zingen uit volle borst, staande tussen de schapen.

introductie De Ongeplukte Zusters

Document: introductie De Ongeplukte Zusters - Bestandsgrootte: 133 kb
Drie zusters in lange jurken deinzen achteruit voor een vrouw in een donkerpaarse jurk.
fotograaf: Raymond van Olphen