Partners

Komt het Zien! gaat in samenwerking met Vereniging Bartiméus Sonneheerdt nog veel meer theatervoorstellingen in het hele land van live audiodescriptie voorzien. Toneel, musical, opera, dans, circus…. wat wilt u zien? Vertel het ons!

logo Vereniging Bartiméus Sonneheerdt
Stichting Komt het Zien! wordt geadviseerd door:
Bartiméus
Koninklijke Visio
Oogvereniging
Passend Lezen
Komt het Zien! testteam
e.a.

met dank aan:
Wintercircus Arlette Hanson (www.wintercircus.nl)
Online-Ontzorger (www.online-ontzorger.nl)
Your Sense
Lionsclub Peelland
Angelique van Lieshout
Hilbert Geerling
Dave van der Wal

en alle vrienden die Komt het Zien! steunen

Vrienden

Wilt u ons helpen? Wij zijn ontzettend blij en erg dankbaar met elke steun.

Uw donatie ontvangen wij graag op NL64 INGB 0006 5661 56 t.n.v. Stichting Komt het Zien!

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Per e-mail: info@komthetzien.nl of per telefoon: 0513 650 681

-In Nederland zijn in totaal ca 350.000 blinde en slechtzienden mensen.
-Wij richten ons op blinden, slechtzienden én hun familie en vrienden. Dus bijvoorbeeld een blinde opa met zijn kleinkind of het gezin met een blind broertje en een ziend zusje. Belangrijk is de gezamenlijke en gelijkwaardige theaterbeleving.
-Stichting Komt het Zien! wil participatie van de doelgroep in de samenleving bevorderen en sociaal isolement bestrijden.
-Wij garanderen dat donaties volledig worden gebruikt voor het toegankelijk maken van voorstellingen voor publiek met een visuele beperking.

Fondsen

De voorstellingen van Wintercircus Arlette Hanson met live audiodescriptie werden in 2016/2017 mede mogelijk gemaakt met financiële steun van:

logo Sluterman van Loo   logo VSBfonds   logo RCOAK   logo Oogfonds   logo LSBS   logo Gelderse Blinden Stichting   logo Groningse Blindenstichting 

De voorstelling op 18 januari 2017 in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel was mede mogelijk met financiële steun van:

logo Cappellen   logo H.M.A. Schadee-fonds

Aan de eerste aanschaf van de audiodescriptie apparatuur hebben in 2014 bijgedragen: Vereniging Bartiméus-Sonneheerdt, Stichting Novum (Visio), Stichting Rotterdamse Blindenbelangen, KSBS, Groningse Blindenstichting, Stichting Lambers-Burger, stichting Blinden-Penning, LSBS en alle vrienden van Stichting Komt het Zien!