De Ongeplukte Zusters

comedyicoon audiodescriptie

De Ongeplukte Zusters van Almere County is een oergeestige muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa!

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde, hartstocht en begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.

De Ongeplukte Zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!

Vier dames in barokke jurken poseren voor een kasteel.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een aantal dagen voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zondag 12 november 2023 om 14:00 uur

Boek jouw tickets met audiodescriptie via deze speciale link van het DeLaMar Theater

Er zijn ook enkele plaatsen gereserveerd voor mensen die in verband met hun visuele beperking dichtbij en recht voor het podium wensen te zitten. Deze plaatsen zijn niet te boeken via de website. Voor deze plaatsen kun je telefonisch contact met het theater opnemen via nummer 020 - 220 01 10 (maandag tot en met zondag van 11 tot 20 uur).

Let op: boek geen reguliere tickets bij het theater, want dan ben je niet aangemeld voor de audiodescriptie én mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Mark Engelen (fotografie) en Studio Room (concept)