De Ongeplukte Zusters

comedyicoon audiodescriptie

De Ongeplukte Zusters van Almere County is een oergeestige muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa!

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde, hartstocht en begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.

De Ongeplukte Zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!

Vier dames in barokke jurken poseren voor een kasteel.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een aantal dagen voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Oss - Theater De Lievekamp
zaterdag 23 december 2023 om 20:15 uur

Heb je een visuele beperking en wil je graag gebruikmaken van de blindentolk? Neem dan tijdens de voorverkoop even contact op met de Theaterkassa via 0412 648922 of via kaartverkoop@lievekamp.nl

Let op: bestel geen tickets via de website, want dan ben je niet aangemeld voor de audiodescriptie én mis je informatie over de meet & feel inleiding.

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Mark Engelen (fotografie) en Studio Room (concept)