Een leuk avondje uit - Theater Artemis (8+)

musicaltoneelfamilieicoon audiodescriptie

Theaterfestival Boulevard heeft op zaterdag 10 augustus twee verschillende voorstellingen met audiodescriptie en een meet & feel inleiding: 'Een leuk avondje uit' en 'arm dances'.

---

'Een leuk avondje uit'. Een gefluisterde musical over alles wat ingewikkeld is in het leven en emoties die letterlijk op de deuren van de theaterzaal komen bonken, enkel regisseur Jetse Batelaan kan zoiets bedenken.

In deze voorstelling lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

Een familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Een aanrader voor iedereen - jong (vanaf 8 jaar) en oud - die méér wil dan gewoon een leuk avondje uit.

makers

Regie: Jetse Batelaan

Spel: Mourad Baaiz, Goele Derick, Marjan De Schutter, Wijnand Gomes, Ryk Helle, Chris van der Lee, Ramon Mahieu, Jenell Tedjai, Rosanne Waalewijn, Mylene Waalewijn, Willemijn Zevenhuijzen

in de pers

"Het spannendste dat het Nederlandse jeugdtheater te bieden heeft. Een leuk avondje uit bewijst opnieuw dat die reputatie terecht is." **** De Morgen

"Een leuk avondje uit is een hartverwarmende voorstelling voor de hele familie en alle emoties die van die families deel uitmaken: hoe prettig, ongemakkelijk, aanstekelijk of onverteerbaar die ook zijn." - Theaterkrant (keuze van de criticus)

"Een intens geestig contrast tussen de gedempte drukdoenerij van de musical en de dagdagelijkse gesprekjes van de crewleden." - NRC

8 spelers in glimmende kostuums in showpose met hun armen omhoog

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 8 jaar

Heb je vragen over toegankelijkheid of hulp nodig? Mail Theaterfestival Boulevard via toegankelijkheid@festivalboulevard.nl 

waar en wanneer

Den Bosch - Theater aan de Parade
zaterdag 10 augustus 2024 om 19:00 uur

Reserveer je kaarten online of per mail bij Theaterfestival Boulevard.

Bestel je online? Kies in het bestelproces de tickets waar 'met audiodescriptie' bij staat.

Of mail naar toegankelijkheid@festivalboulevard.nl 

Website van Theaterfestival Boulevard

Voor een showtrap met kleine lichtjes staan acteurs in overdadige gouden kostuums. Zowel de mannen als de vrouwen dragen gouden hoepelrokken met een grote stoffen strik op hun buik.
fotograaf: Kurt van der Elst