Ellen ten Damme | Barock

showmuziektheatericoon audiodescriptie

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, de opvolger van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca.

De veelzijdige zangeres neemt je mee terug in de tijd, die ook helemaal van nu is. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend, maar wat schuilt daar achter?

Samen met haar 8-koppige band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Ellen ten Damme poseert vrolijk in een ouderwets lichtroze korset met witte tule en een wijde rok die alleen uit hoepels bestaat. Ze draagt een diadeem en glimmende satijnen handschoenen

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Veldhoven - Theater De Schalm
donderdag 15 december 2022 om 20:15 uur

Let op: de theaterkassa is van 23 juli tot 5 september gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Tickets kunnen in deze periode alleen gereserveerd worden door te mailen naar: reserveringen@deschalm.com

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via reserveringen@deschalm.com of neem telefonisch contact op 040 253 35 78 (dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 - 15.00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

Ellen ten Damme met wapperend haar en een zwart pak met blauwe tule en
met wapperende zwarte franje op de schouders kijkt lachtend naar links. Ze
draagt laklaarzen tot over de knie. Ellen ten Damme staat voor een rode achtergrond en kijkt verleidelijk. Ze draagt roze handschoenen en een enorme cape van rozerode rozenblaadjes. Eronder een luchtig wit gouden jurkje. Ellen ten Damme met slordig opgestoken haar, draagt een sexy zwart pakje. Ze houdt een zwarte donzige waaier met rode verensprieten tegen haar billen en steekt ze naar achter.

Een verleidelijk kijkende Ellen ten Damme. Ze houdt haar armen achter haar hoofd en draagt lange zwarte handschoenen met veren.
fotograaf: Danny Ellinger