Fokker Blankers Tol

toneelicoon audiodescriptie

Drie grande dames op het toneel in een stuk over drie zussen die elkaar treffen op een kruispunt in hun leven. Dat wil je niet missen!

Fokker Blankers Tol is een toneelstuk geïnspireerd door drie formidabele actrices. Drie zussen treffen elkaar op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. Tol is het onderwerp van een mediastorm. Fokker is ziek terwijl haar lichaam altijd haar anker en haar kapitaal was. Blankers heeft tot voor kort als een keizerin haar bedrijf geleid en is sinds de dood van hun ouders de matrone van de familie, maar raakt nu langzaam haar greep op de dingen kwijt. Gedrieën verstoppen ze zich even voor de wereld, om op adem te komen, en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er best wel wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast. Kennen ze elkaar wel echt zo goed als ze denken? En hoeveel tijd hebben ze eigenlijk nog? Want de werkelijkheid klopt intussen steeds dwingender op de deur. Fokker Blankers Tol is een toneelstuk over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen.

cast

Anne Wil Blankers

Henriëtte Tol

Renée Fokker

Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker hangen, in gesprek, op een bank in een gezellige huiskamer met veel planten.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf ongeveer een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Groningen - Stadsschouwburg
dinsdag 19 maart 2024 om 20:15 uur

Aanmelden is nodig. Reserveer daarom de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 050 368 0 368 (op werkdagen tussen 12:00 en 14:00). Vermeld duidelijk dat je tickets wilt reserveren met blindentolk. Samen met de kassamedewerker kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van Fokker Blankers Tol:

Anne Wil Blankers in trainingspak zit glimlachend en voorover leunend op haar armen op een stoel. Achter haar op tafel een tas met boodschappen. Renée Fokker neemt een slok wijn, zittend op een stoel in een gezellige huiskamer met veel planten. Ze heeft haar benen op een andere stoel gelegd. Henriëtte Tol, de armen over elkaar geslagen staart in de verte. Op de achtergrond zit Anne Wil Blankers, die naar haar kijkt.

Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker hangen, in gesprek, op een bank in een gezellige huiskamer met veel planten.
fotograaf: Annemieke van der Togt