HEBBES

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt?

HEBBES is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheater gezelschap WIRWAR Producties en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

cast

Marieke Franssen (dwarsfuit en piccolo), Joost van Genugten (tuba), Ivar van Woenzel (acrodance) en Sanne Hamstra (hand-to-hand)

in de pers

"Met indrukwekkende acrobatische kunstjes, afwisselende muzikale intermezzo’s en een vleugje slapstick zorgt de voorstelling voor een vermakelijke theatermiddag voor iedereen vanaf 4 jaar", schreef de Theaterkrant

Een man en vrouw houden een vrouw boven hun hoofd vast. Zij speelt de dwarsfluit, terwijl onder haar een man tuba speelt.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding met de acteurs en kostuums
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - De Krakeling
GEWEEST: donderdag 22 februari 2024

De meet & feel inleiding begint om 13:30 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Boek online tickets met het prijstype 'incl. blindentolk'. Boek tickets

Reserveer je liever telefonisch of per mail? Bel de theaterkassa op nummer 020 - 62 45 123 (wo t/m vr 14.00 - 17.00 uur) of mail naar kassa@krakeling.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van HEBBES (4+):

Een vrouw zit op de rug van een andere vrouw terwijl ze op een mondpiano speelt.  Een vrouw houdt een tuba vast terwijl ze op de schouders van een man staat. Een man sprint om erbij te kunnen.  Een vrouw zit gehurkt op de schouders van een man die tuba speelt. Een andere man houdt haar hand vast.   

 

Fotograaf: Kamerich & Budwilowitz

Introductie Hebbes!

Document: introductie HEBBES - Bestandsgrootte: 129 kb
een vrouw tilt een andere vrouw over haar schouders
Fotograaf: Kamerich & Budwilowitz