Hendrik Groen - Opgewekt naar de eindstreep

toneelicoon audiodescriptie

Binnenkort maken we meer theaters bekent waar Hendrik Groen te zien is met live audiodescriptie. Houd hiervoor de Komt het Zien! agenda in de gaten. 

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt. Hij besluit in deze ontroerende komedie opnieuw een dagboek bij te houden om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten.

De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider en Britte Lagcher in de hoofdrol. Omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

pentekening van oude man met hondje tussen groene theaterstoelen

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Veldhoven - Theater De Schalm
donderdag 12 januari 2023 om 20:15 uur

Let op: de theaterkassa is van 23 juli tot 5 september gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Tickets kunnen in deze periode alleen gereserveerd worden door te mailen naar: reserveringen@deschalm.com

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via reserveringen@deschalm.com of neem telefonisch contact op 040 253 35 78 (dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 - 15.00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: