Het Mysterie van Winterswâld

musicalfamilieicoon audiodescriptie

Ah, Winterswâld.... waar het 365 dagen per jaar sneeuwt en je het hele jaar door terecht kunt voor sneeuwpoppen, sneeuwschuiven, het Sneeuwbal en andere sneeuwfeestelijkheden! Waar iedere avond opnieuw de Kerstboom wordt aangestoken voor de enthousiaste wintergasten. Wie zou daar niet naartoe willen?

Kleine Rien in ieder geval wel. Die had, net als u, nog nooit van Winterswâld gehoord. Dan vindt hij dat boek bij beppe op zolder ‘Het mysterie van Winterswâld’. Beppe is daar helemaal niet blij mee want voor haar was dat boek dicht. Maar Rien vertrekt naar Winterswâld om het mysterie op te lossen. En wij blijven hier niet kwakkelen, wij gaan mee!

In 2024 vieren het Posthuis Theater, Feanomenaal en Studio EHP een tweede lustrum met de 10e familievoorstelling tijdens de feestdagen. Wat ooit begon als een eenmalige unieke Heerenveense bewerking van 'A Christmas Carol' door Rients Gratama, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend fenomeen. Onder leiding van theatermaker Evert Haagsma is er dit jaar weer een vrolijk, muzikaal en winters avontuur voor de hele familie.

Beeldtekst: Familiemusical Het Mysterie van Winterswâld. De achtergrond is blauw met sterren.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor de hele familie

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Heerenveen - Posthuis Theater
vrijdag 27 december 2024 om 14:30 uur

Let op: de kassa is van 22 juli tot 1 september niet bereikbaar. Online reserveren is altijd mogelijk. 

Reserveer je kaarten online, telefonisch of per mail bij het theater.

Bestel je online op de website van het theater? Kies in het bestelproces voor tickets waar 'met blindentolk' bij staat.

Bestel je telefonisch, vermeld duidelijk dat je tickets met blindentolk wilt boeken. Dan ontvang je enkele dagen voor de voorstelling extra informatie over de meet & feel inleiding én is er een koptelefoon voor je gereserveerd.

Theaterkassa: 0513 619494 of receptie@posthuistheater.nl 

Website van het theater