Jesus Christ Superstar

musicalicoon audiodescriptie

In 2024 in meerdere theaters met live audiodescriptie en meet & feel inleiding. Binnenkort vind je in de agenda nog meer data en theaters!

De indrukwekkende rockmusical Jesus Christ Superstar is terug, en hoe! Met de combinatie van de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber en de regie van de internationaal geprezen regisseur Ivo van Hove belooft de voorstelling dé theaterbelevenis in 2024 te worden. Jeangu Macrooy schittert in de iconische rol van Jezus.

Jesus Christ Superstar is een prachtige - puur door songs gedreven - musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin Jezus zich tot een leider ontwikkelt. Hij heeft vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe beweging; een volksopstand. Een verhaal voor én van onze tijd.

Verwacht een theaterspektakel waarin het originele Engelse repertoire op indrukwekkende wijze met een live orkest in een unieke setting ten gehore wordt gebracht (in het Engels).

cast

Met Jeangu Macrooy, Freek Bartels, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat en vele anderen.

Logo met de woorden: Jesus Christ Superstar

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zaterdag 10 februari 2024 om 15:00 uur

De verkoop van tickets met blindentolk is nog niet gestart. Wanneer de tickets te koop zijn, informeren we je via deze pagina.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen: