Mamma Mia!

Een gloednieuwe versie van de ABBA-musicalsensatie, met live audiodescriptie!

Mamma Mia, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen, Soraya Gerrits, Dennis Willekens e.v.a.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

cast

Donna - Brigitte Heitzer
Sam - René van Kooten
Sophie - Soraya Gerrits
Tanya - Caroline Dijkhuizen
Rosie - Wieneke Remmers
Harry - Dennis Willekens
Bill - Barry Beijer
Sky - Samir Hassan

en vele anderen!

Er zijn meerdere acteurs die dezelfde rol spelen. De bezetting kan per voorstelling dus iets anders zijn.

Een helder oranje zon tegen een donkerblauwe hemel. Helemaal voorop Donna met haar 2 vriendinnen die zingen. Ze dragen jaren ’70 spijkerpakken, versierd met gekleurde vierkantjes patchwork.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding met kostuums en kennismaking met de stemmen van de acteurs
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Apeldoorn - Theater Orpheus
GEWEEST: zondag 11 februari 2024

De meet & feel inleiding begint om 13:15 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 055 527 03 00 (ma t/m vr 10:00 - 14:00 uur). Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt boeken.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Ticket inclusief blindentolk' bij staat.

Website van het theater...

Een helder oranje zon tegen een donkerblauwe hemel verlicht Donna met haar 2 vriendinnen die zingen op het dak van de taveerne in Griekenland Donna kijkt verschrikt in het gezicht van een oude liefde Sophie in een vrolijke jurk, kust haar aanstaande die een klein wit Grieks lang hemd aanheeft en een gouden lauwerkrans op zijn hoofd. Zijn bovenlichaam is half bloot. Ze worden aangemoedigd door vrienden en vriendinnen in soortgelijke kleding.

Document: - Bestandsgrootte: 4 kb
De volledige cast danst voor de taverne. Op de achtergrond de felgele zon, geschilderd met dikke klodders verf.
fotograaf: Roy Beusker