Mamma Mia!

musicalicoon audiodescriptie

Een gloednieuwe versie van de ABBA-musicalsensatie, met live audiodescriptie!

Mamma Mia, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen, Soraya Gerrits, Dennis Willekens e.v.a.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

cast

Donna - Brigitte Heitzer
Sam - René van Kooten
Sophie - Soraya Gerrits
Tanya - Caroline Dijkhuizen
Rosie - Wieneke Remmers
Harry - Dennis Willekens
Bill - Barry Beijer
Sky - Samir Hassan

en vele anderen!

Donna met een arm om Sophie geslagen. Sophie draagt een witte jurk en heeft een bruidsboeketje in haar handen. Op de achtergrond een stralend blauwe zee en witte typische Griekse eiland huizen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

waar en wanneer

Den Haag - World Forum Theater
zaterdag 17 februari 2024 om 14:30 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Koop je tickets dan online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. Wanneer je boekt via de plattegrond, kies je deze tickets in het dropdownmenu na het aanklikken van de stoelen.

Bestel je liever telefonisch. Bel dan naar 0900-1330 (lokaal tarief). Vermeld er duidelijk bij dat je tickets wilt boeken met blindentolk.

Website van het theater...

fotograaf: Roy Beusker