Mamma Mia!

Een gloednieuwe versie van de ABBA-musicalsensatie, met live audiodescriptie!

Mamma Mia, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen, Soraya Gerrits, Dennis Willekens e.v.a.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

cast

Donna - Brigitte Heitzer
Sam - René van Kooten
Sophie - Soraya Gerrits
Tanya - Caroline Dijkhuizen
Rosie - Wieneke Remmers
Harry - Dennis Willekens
Bill - Barry Beijer
Sky - Samir Hassan

en vele anderen!

Een helder oranje zon tegen een donkerblauwe hemel. Helemaal voorop Donna met haar 2 vriendinnen die zingen. Ze dragen jaren ’70 spijkerpakken, versierd met gekleurde vierkantjes patchwork.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding met kostuums en kennismaking met de stemmen van de acteurs
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Den Haag - World Forum Theater
zaterdag 17 februari 2024 om 20:00 uur

De voorstelling van 14:30 uur is helaas geannuleerd. De nieuwe aanvangstijd is 20:00 uur. Had je kaartjes voor 14:30 uur, dan krijg je bericht van het theater.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Koop je tickets dan online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat. Wanneer je boekt via de plattegrond, kies je deze tickets in het dropdownmenu na het aanklikken van de stoelen.

Bestel je liever telefonisch. Bel dan naar 0900-1330 (lokaal tarief). Vermeld er duidelijk bij dat je tickets wilt boeken met blindentolk.

Website van het theater

Een helder oranje zon tegen een donkerblauwe hemel verlicht Donna met haar 2 vriendinnen die zingen op het dak van de taveerne in Griekenland Donna kijkt verschrikt in het gezicht van een oude liefde Sophie in een vrolijke jurk, kust haar aanstaande die een klein wit Grieks lang hemd aanheeft en een gouden lauwerkrans op zijn hoofd. Zijn bovenlichaam is half bloot. Ze worden aangemoedigd door vrienden en vriendinnen in soortgelijke kleding.

Introductie Mamma Mia!

Document: INTRODUCTIE Mamma Mia - Bestandsgrootte: 135 kb
De volledige cast danst voor de taverne. Op de achtergrond de felgele zon, geschilderd met dikke klodders verf.
fotograaf: Roy Beusker