Mamma Mia!

musicalicoon audiodescriptie

Een gloednieuwe versie van de ABBA-musicalsensatie, met live audiodescriptie!

Mamma Mia, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen, Soraya Gerrits, Dennis Willekens e.v.a.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

cast

Donna - Brigitte Heitzer
Sam - René van Kooten
Sophie - Soraya Gerrits
Tanya - Caroline Dijkhuizen
Rosie - Wieneke Remmers
Harry - Dennis Willekens
Bill - Barry Beijer
Sky - Samir Hassan

en vele anderen!

Donna met een arm om Sophie geslagen. Sophie draagt een witte jurk en heeft een bruidsboeketje in haar handen. Op de achtergrond een stralend blauwe zee en witte typische Griekse eiland huizen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

waar en wanneer

Assen - De Nieuwe Kolk
zaterdag 30 september 2023 om 20:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 088 012 88 88. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets wilt boeken met blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Komt het zien' bij staat.

Website van het theater...

fotograaf: Roy Beusker