Mamma Mia!

Een gloednieuwe versie van de ABBA-musicalsensatie, met live audiodescriptie!

Mamma Mia, een absoluut feest met de grootste hits van ABBA en een verhaal vol romantiek, nostalgie en vooral heerlijke humor. Met in de hoofdrollen Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten, Carolina Dijkhuizen, Soraya Gerrits, Dennis Willekens e.v.a.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes.

cast

Donna - Brigitte Heitzer
Sam - René van Kooten
Sophie - Soraya Gerrits
Tanya - Caroline Dijkhuizen
Rosie - Wieneke Remmers
Harry - Dennis Willekens
Bill - Barry Beijer
Sky - Samir Hassan

en vele anderen!

Een helder oranje zon tegen een donkerblauwe hemel. Helemaal voorop Donna met haar 2 vriendinnen die zingen. Ze dragen jaren ’70 spijkerpakken, versierd met gekleurde vierkantjes patchwork.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door blindentolk
  • meet & feel inleiding met kostuums en kennismaking met de stemmen van de acteurs
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Assen - De Nieuwe Kolk
GEWEEST: zaterdag 30 september 2023

De meet & feel inleiding begint om 18:30 uur en eindigt rond 19:30 uur. 

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 088 012 88 88. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...

Een helder oranje zon tegen een donkerblauwe hemel verlicht Donna met haar 2 vriendinnen die zingen op het dak van de taveerne in Griekenland Donna kijkt verschrikt in het gezicht van een oude liefde Sophie in een vrolijke jurk, kust haar aanstaande die een klein wit Grieks lang hemd aanheeft en een gouden lauwerkrans op zijn hoofd. Zijn bovenlichaam is half bloot. Ze worden aangemoedigd door vrienden en vriendinnen in soortgelijke kleding.

Introductie Mamma Mia!

Document: INTRODUCTIE Mamma Mia - Bestandsgrootte: 135 kb
De volledige cast danst voor de taverne. Op de achtergrond de felgele zon, geschilderd met dikke klodders verf.
fotograaf: Roy Beusker