Midzomernachtsdroom

familiemuziektheaterdansicoon audiodescriptie

Theater Oostpool, dansgezelschap Introdans en Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel bundelen hun krachten en nemen je mee in de origineelste Shakespeare die je ooit hebt gezien. Met meer dan 35 performers op het toneel kun je rekenen op een avond vol kleur, uitbundigheid, humor en dat alles in een gloednieuwe bewerking in de taal van nu.

De romantische komedie Midzomernachtsdroom speelt zich af in het Athene van 1600, waar het leven voornamelijk draait om productief zijn. Er geldt al dertig jaar een verbod op slapen in de stad. Op zoek naar vrijheid en intimiteit proberen vier jonge geliefden te ontsnappen aan deze door oudere generaties opgelegde regel en vluchten het bos in. Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische boswezens en een club toneelspelers, geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde.

Of je nou een ervaren Shakespeare bezoeker bent of juist voor de eerste keer in een theater komt, Midzomernachtsdroom is een belevenis die je niet wil missen.

cast

Theater Oostpool

dansgezelschap Introdans

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

in de pers

"Een wervelende en bijzonder geslaagde show” - Elsevier ★★★★★

“Droomhuwelijk van entertainment en engagement”, “De beste Shakespearebewerking in jaren” - NRC ★★★★

“Een wervelende opeenvolging van dans, live muziek en theater”, “Een theatrale explosie” - Trouw ★★★★

Midzomernachtsdroom

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Utrecht - Stadsschouwburg Utrecht
woensdag 6 september 2023 om 20:00 uur

Nog heel even geduld. Reserveren kan vanaf 4 juni.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 030 2302023  (tussen 10:00 en 17:00). Vermeld erbij dat je een ticket wilt boeken met blindentolk.

Er zijn plaatsen vooraan voor Komt het Zien! gereserveerd. Zit je liever ergens anders? Geen probleem! Zoek samen met de kassamedewerker jouw favoriete plek uit. De blindentolk is via de koptelefoon op alle plaatsen en rangen te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

fotograaf: Joris van Bennekom