Murder on the Nile

toneelicoon audiodescriptie

De makers van The Mousetrap en Murder on the Orient Express brengen nog een Agatha Christie klassieker naar het theater.

Stap aan boord van een romantische cruise over de schilderachtige Nijl, die verandert in een nachtmerrie. In het holst van de nacht klinkt een schot, gevolgd door de vondst van een levenloos lichaam. Alle passagiers staan op scherp en vanaf dat moment is niemand meer onschuldig in dit moordmysterie georkestreerd door de Grand Dame of Suspense.

Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? Word meegevoerd in een stroomversnelling aan plottwist en ontmasker de moordenaar voordat het schip de haven bereikt.

cast

Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes/Wilbert Gieske (delen de rol), Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silvan El Kattabi

Tien mensen kijken recht de camera in. Op de achtergrond zijn Pyramides te zien.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf ongeveer een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Vlaardingen - Stadsgehoorzaal
zondag 22 december 2024 om 19:30 uur

Let op: de kassa is van 16 juli tot 25 augustus enkel op dinsdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar. Online reserveren is altijd mogelijk. 

Reserveer je kaarten online, telefonisch of per mail bij het theater.

Bestel je online op de website van het theater? Kies in het bestelproces voor tickets waar 'Met blindentolk koptelefoon' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met audiodescriptie door de blindentolk wilt boeken.

Theaterkassa: 010 434 05 00 of info@stadsgehoorzaal.nl

Website van het theater

fotograaf: Willem van Walderveen