Murder on the Orient Express

toneelicoon audiodescriptie

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor?

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

cast

Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts en Belle Zimmerman

Het vooraanzicht van een stoomlocomotief in de nacht met felle lampen. Erboven de hoofden van de passagiers. Tekst: Agatha Christie, Murder on the Orient Express

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf ongeveer een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Deventer - Deventer Schouwburg
zondag 17 maart 2024 om 15:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets Kies hier het prijstype “Komt het zien”.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je tickets via de mail kassa@deventerschouwburg.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt reserveren. Je hoort de blindentolk via de koptelefoon of oortjes op alle plaatsen en rangen. Je kunt dus gewoon jouw favoriete plek uitkiezen.

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van Murder on the Orient Express:

Oudere man in een treinwagon Hij heeft grijs haar, een grijze baard en is netjes gekleed met stropdas. In een treinwagon staat een man met glad gekapt kapsel en een grote snor. Hij is net gekleed met een stropdas en kijkt ons indringend aan. Oudere dame met keurig gekapt grijs haar, in een oude treinwagon.

fotograaf: Willem van Walderveen

Het vooraanzicht van een stoomlocomotief in de nacht met felle lampen. Tekst: Agatha Christie, Murder on the Orient Express.
fotograaf: Willem van Walderveen