Murder on the Orient Express

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor?

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

cast

Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts en Belle Zimmerman

Hercule Poirot houdt met een zakdoekje een mes vast,terwijl een man en vrouw gespannen naar hem kijken. Achter hen trekt een vrouw een bebloed laken over iemand heen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling, met stemmen van de acteurs, voelen van de kostuums en extra uitleg over het decor
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Vlaardingen - Stadsgehoorzaal
GEWEEST: donderdag 21 december 2023

De inleiding start om 19:00 uur. 

De Stadsgehoorzaal in Vlaardingen viert de 750ste verjaardag van de stad! Om dit te vieren zijn er een aantal voorstellingen waarbij het kaartje voor slechts € 7,50 wordt aangeboden en de voorstelling Murder on the Orient Express is hier een van. 

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via 010 434 05 00. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt boeken.

De voorstelling is helemaal uitverkocht. Via de website van het theater kun je niet meer reserveren. Maar voor Komt het Zien! zijn wél nog plaatsen beschikbaar. Mits telefonisch of per mail besteld.

Website van het theater

Leeuwarden - Stadsschouwburg De Harmonie
GEWEEST: vrijdag 22 december 2023

De inleiding start om 19:00 uur. 

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor Komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 058 233 0 233 (dinsdag t/m vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. 

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat.

Website van het theater

Emmen - Atlas Theater
GEWEEST: zaterdag 30 december 2023

De meet & feel inleiding begint om 18:45 uur.

Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 0591 850 856 (ma - za van 12.00 tot 17.00 uur) of mail naar info@atlastheater.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt reserveren.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Blind/Slechtziend met blindentolk' bij staat. Wanneer je online reserveert kun je een account aanmaken. Wil je dit niet, klik dan op het kruisje en ga verder in het bestelproces.

Website van het theater

Let op: deze voorstelling speelt meerdere dagen in het Atlas Theater. De blindentolk is alleen op 30 december aanwezig.

 

Deventer - Deventer Schouwburg
zondag 17 maart 2024 om 15:00 uur

De inleiding begint om 13:45 uur.

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater: boek tickets Kies hier het prijstype “Komt het zien”.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je tickets via de mail kassa@deventerschouwburg.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt reserveren. Je hoort de blindentolk via de koptelefoon of oortjes op alle plaatsen en rangen. Je kunt dus gewoon jouw favoriete plek uitkiezen.

Website van het theater

  

 Hercule Poirot  in hemdsmouwen, tweed vest en -broek kijkt met een gefronst voorhoofd opzij. In zijn hand houdt hij met een wit zakdoekje een mes vast. Een huilende vrouw met een rozenkrans in haar hand, duwt beide vuisten tegen de borst van Poirot. Een net geklede oudere vrouw legt haar hand op de schouder van de huilende vrouw. Een man met glad zwart haar en een snorretje verbrandt een brief. Achter hem staat een vrouw in groene kamerjas te telefoneren.

Introductie Murder on the Orient Express

Document: Introductie Murder on the Orient Express - Bestandsgrootte: 137 kb
2 mannen en 2 vrouwen staan naast een bed en kijken vol ontzetting naar een persoon die op bed ligt.
fotograaf: Willem van Walderveen