Murder on the Orient Express

toneelicoon audiodescriptie

Na het succes van The Mousetrap komt nu hét plot-twist moord-mysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een sterrencast naar het theater!

Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. De vraag is: zit jij op het juiste spoor?

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid als niets is wat het lijkt? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef de ultieme avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben. Een moordzaak die je niet snel zult vergeten.

cast

Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts en Belle Zimmerman

Hercule Poirot houdt met een zakdoekje een mes vast,terwijl een man en vrouw gespannen naar hem kijken. Achter hen trekt een vrouw een bebloed laken over iemand heen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling, met stemmen van de acteurs, voelen van de kostuums en extra uitleg over het decor
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Emmen - Atlas Theater
GEWEEST: zaterdag 30 december 2023

De meet & feel inleiding begint om 18:45 uur.

Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 0591 850 856 (ma - za van 12.00 tot 17.00 uur) of mail naar info@atlastheater.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met blindentolk wilt reserveren.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Blind/Slechtziend met blindentolk' bij staat. Wanneer je online reserveert kun je een account aanmaken. Wil je dit niet, klik dan op het kruisje en ga verder in het bestelproces.

Website van het theater

Let op: deze voorstelling speelt meerdere dagen in het Atlas Theater. De blindentolk is alleen op 30 december aanwezig.

 

  

 Hercule Poirot  in hemdsmouwen, tweed vest en -broek kijkt met een gefronst voorhoofd opzij. In zijn hand houdt hij met een wit zakdoekje een mes vast.  

2 mannen en 2 vrouwen staan naast een bed en kijken vol ontzetting naar een persoon die op bed ligt.
fotograaf: Willem van Walderveen