De Neehoorn (7+)

musicalfamilieicoon audiodescriptie

De brutaalste musical van het jaar: NEE! – WELLES! – KUS m’n KONT – WAT?

Gebaseerd op het populaire kinderboek (meer dan 130.000 exemplaren verkocht).

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING.

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen.

Laat je verrassen door de ondeugende humor van De NEEhoorn en Peter Heerschop in dit filosofische avontuur over chagrijn, vriendschap en erbij horen.

Een tekening van een boze eenhoorn zit op de grond en kijkt recht de camera in. Daarboven staat de tekst De Neehoorn waarbij het woord NEE rood is.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 7 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Utrecht - Stadsschouwburg Utrecht
dinsdag 24 december 2024 om 15:00 uur

Let op: de kassa is van 20 juli tot 18 augustus niet bereikbaar. Online reserveren is altijd mogelijk. 

Reserveer je kaarten online, telefonisch of per mail bij het theater.

Bestel je online op de website van het theater? Kies in het bestelproces voor tickets waar 'Audiodescriptie voor blinden' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met audiodescriptie door de blindentolk wilt boeken.

Theaterkassa: 030 230 2023 of kassa@ssbu.nl 

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is bij deze voorstellingen van De Neehoorn (7+):