Vis à Vis - POPPY

familiecomedyopenluchticoon audiodescriptieintroductie hier beschikbaar

Hoe ziet een vakantie er in de nabije toekomst uit? Naar welke wereldwonderen kunnen we nog afreizen? De nieuwe zomervoorstelling van Theatergezelschap Vis à Vis laat je meereizen naar een wereld waarin niets meer is wat het lijkt.

Wanneer Poppy met haar ouders op vakantie gaat naar De laatste Woudreus, één van de laatste overgebleven toeristische attracties, neemt deze reis een plotselinge wending. Ze belandt in een droomwereld vol absurde verleidingen en beproevingen.

Tussen wonderlijke diersoorten, losgeslagen ouders en grillige handhavers probeert Poppy koers te houden. Komt ze hierbij oog in oog te staan met haar grootste hoop en vrees?

In het muzikale spektakel POPPY geeft de fantasie van de jonge heldin uitzicht op een hoopvolle toekomst.

Speciaal voor Komt het Zien! bezoekers heeft Vis à Vis een cadeautje: je krijgt € 10 korting! Gebruik bij het boeken van de tickets de actiecode 23JULIPOPPY

Vis a Vis

Theatergezelschap Vis à Vis maakt hilarische theaterspektakels in de openlucht.

Vis à Vis speelt haar voorstellingen op een geweldige eigen locatie bij het Almeerderstrand. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen.

reacties van publiek en pers

"In 1 woord GEWELDIG!"

"Super mooie voorstelling met bizar gave special effects. Grappig, maar ook met een boodschap."

"Wat een fantastische voorstelling. Dit moet je gezien hebben!"

"Objecten en acteurs vliegen door de lucht, draaien rond, verdwijnen in het niets en komen net zo onverwachts weer tevoorschijn." - Almere Deze Week

"Niet voor niets noemt Vis à Vis haar producties 'spektakelstukken': uitgekeken raak je niet zo gauw" - NRC

"POPPY bestaat uit sterke beelden en hilarisch spel" - Volkskrant ****

"Indrukwekkende technische trucs doen verhitte natuurstrijd heerlijk ontsporen" - Theaterkrant

Een levensgrote drone, met drie militairen erop vliegt door de lucht. Een van hout gemaakte hertenkop met groot gewei doet dienst als stuur. Een van de militairen kijkt rond door een verrekijker.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 10 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met Vis à Vis. Mail naar paulien@komthetzien.nl

Tijdens de voorstelling zit je op een overdekte tribune die bestaat uit bankjes zonder leuningen.

De voorstelling wordt gespeeld in de open lucht. Omdat je droog zit (op een overdekte tribune) speelt Vis à Vis bij weer en wind.

waar en wanneer

Almere - Vis à Vis buitentheater
GEWEEST: zondag 23 juli 2023

Het Vis à Vis terrein is open vanaf 14:00 uur. De meet & feel inleiding start om 14:45 uur en duurt tot 15:30 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Boek je tickets online via de website van Vis à Vis. 

Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Regulier - Inclusief koptelefoon en inleiding voor bezoekers met visuele beperking' of 'Kind 10-16 jaar- Inclusief koptelefoon en inleiding voor bezoekers met visuele beperking' bij staat. Gebruik de actiecode 23JULIPOPPY en je krijgt € 10 korting!

Boek hier tickets voor 23 juli

Kom je met een blindengeleidehond of koop je liever telefonisch neem dan contact op met Vis à Vis door te bellen met 036 820 03 33 (ma t/m do, 09:30-17:00). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van audiodescriptie door de blindentolk én de actiecode voor € 10 korting.

Website van Vis à Vis ...

  

Document: - Bestandsgrootte: 4 kb