Vis à Vis - POPPY

familiecomedyopenluchticoon audiodescriptie

Een turbulente roadtrip comedy in het oog van de storm.

Hoe ziet een vakantie er in de nabije toekomst uit? Naar welke wereldwonderen kunnen we nog afreizen? De nieuwe zomervoorstelling van Theatergezelschap Vis à Vis laat je meereizen naar een wereld waarin niets meer is wat het lijkt.

Wanneer Poppy met haar ouders op vakantie gaat naar De laatste Woudreus, één van de laatste overgebleven toeristische attracties, neemt deze reis een plotselinge wending. Ze belandt in een absurdistische wereld, waarin ze samen met een vriend uit onverwachte hoek haar dwalende ouders probeert terug te vinden.

In het muzikale spektakel POPPY geeft de fantasie van de jonge heldin uitzicht op een hoopvolle toekomst.

Een meisje met verwaaid donkerbruin haar en grote bruine ogen. Ze staat in een bloemenveld. Haar lichaam lijkt in verhouding kleiner dan haar hoofd. Op de achtergrond een wervelwind die een huis optilt.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een aantal dagen voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • voor iedereen vanaf 10 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met Vis à Vis. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Almere - Vis à Vis buitentheater
zondag 23 juli 2023 om 16:00 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Boek je tickets online via de website van Vis à Vis. 

Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Regulier - Inclusief koptelefoon en inleiding voor bezoekers met visuele beperking' of 'Kind 10-16 jaar- Inclusief koptelefoon en inleiding voor bezoekers met visuele beperking' bij staat. 
Boek hier tickets voor 23 juli

Kom je met een blindengeleidehond of koop je liever telefonisch neem dan contact op met Vis à Vis door te bellen met 036 820 03 33 (ma t/m do, 09:30-17:00). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van audiodescriptie door de blindentolk.

Website van Vis à Vis ...