Piaf

musicalicoon audiodescriptie

Zestig jaar geleden overleed een van de grootste artiesten die Frankrijk ooit voortbracht: Edith Piaf. Tot op de dag van vandaag worden haar liedjes over de hele wereld beluisterd en gezongen. Nummers als ‘Non, Je ne regrette rien’, ‘La Vie En Rose’, ‘Milord’ en ‘Padam’; het zijn slechts een paar voorbeelden uit haar onsterfelijke repertoire.

Deze nieuwe Nederlandse musical gaat over het leven én de dood van ‘de kleine mus’ en begint op haar sterfdag. Na een leven vol drank, drugs en mannen heeft Piaf haar laatste adem uitgeblazen. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wilde. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achter heeft gelaten.

cast

Suzan Seegers als Edith Piaf

Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Hein Gerrits en Job Bovelander

Piaf op haar knieën, minachtend toegekeken door omstanders.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Winterswijk - Theater De Storm
GEWEEST: vrijdag 16 februari 2024

De meet & feel inleiding begint om 19:00 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch of per mail worden geboekt via 0543-519285 of info@theaterdestorm.nl. Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat.

Website van het theater

 Piaf loopt de trap op richting de uitgang van het metrostation. Nagekeken door vier mensen. Piaf in zingt in een zwarte jurk.  Piaf in een metrostation wijst boos naar een vrouw met een rode jas.

Piaf in een glimmende rode kamerjas, zittend op de grond.
fotograaf: Annemieke van der Togt