Piaf

musicalicoon audiodescriptie

In meerdere theaters met live audiodescriptie en meet & feel inleiding. Binnenkort vind je in de agenda nog meer data en theaters!

Zestig jaar geleden overleed een van de grootste artiesten die Frankrijk ooit voortbracht: Edith Piaf. Tot op de dag van vandaag worden haar liedjes over de hele wereld beluisterd en gezongen. Nummers als ‘Non, Je ne regrette rien’, ‘La Vie En Rose’, ‘Milord’ en ‘Padam’; het zijn slechts een paar voorbeelden uit haar onsterfelijke repertoire.

Deze nieuwe Nederlandse musical gaat over het leven én de dood van ‘de kleine mus’ en begint op haar sterfdag. Na een leven vol drank, drugs en mannen heeft Piaf haar laatste adem uitgeblazen. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wilde. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achter heeft gelaten.

cast

Suzan Seegers als Piaf

Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Desi van Doeveren en Hein Gerrits

Piaf, een traan drupt uit haar oog

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Roosendaal - Theater De Kring
zondag 17 december 2023 om 14:30 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 0165 - 555 555 (ma t/m vr 11.00 - 16.00 uur en op wo vanaf 12.00) of kassa@dekringroosendaal.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets wilt bestellen met blindentolk.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je belangrijke informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

fotograaf: Annemieke van der Togt