Piaf

musicalicoon audiodescriptie

In meerdere theaters met live audiodescriptie en meet & feel inleiding. Binnenkort vind je in de agenda nog meer data en theaters!

Zestig jaar geleden overleed een van de grootste artiesten die Frankrijk ooit voortbracht: Edith Piaf. Tot op de dag van vandaag worden haar liedjes over de hele wereld beluisterd en gezongen. Nummers als ‘Non, Je ne regrette rien’, ‘La Vie En Rose’, ‘Milord’ en ‘Padam’; het zijn slechts een paar voorbeelden uit haar onsterfelijke repertoire.

Deze nieuwe Nederlandse musical gaat over het leven én de dood van ‘de kleine mus’ en begint op haar sterfdag. Na een leven vol drank, drugs en mannen heeft Piaf haar laatste adem uitgeblazen. En ze is danig in de war. Dit is niet wat ze wilde. Ze zou sterven in Parijs met een priester aan haar bed. Niet in een of ander gehucht. Aan de hand van verhalen en haar onvergetelijke muziek herbeleeft Piaf belangrijke momenten uit haar leven. Ze ontdekt wie ze was en komt erachter wat ze achter heeft gelaten.

cast

Suzan Seegers als Piaf

Thomas Cammaert, Cystine Carreon, Desi van Doeveren en Hein Gerrits

Piaf, een traan drupt uit haar oog

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

waar en wanneer

Heerenveen - Posthuis Theater
woensdag 29 november 2023 om 20:15 uur

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Voor komt het Zien! zijn er plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt via 0513 61 94 94 (dinsdag t/m vrijdag 14:00 - 17:00 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk. 

Zit je liever ergens anders, geen probleem. Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'met blindentolk' bij staat.

Website van het theater...

meer voorstellingen

Komt het Zien! is ook bij deze voorstellingen:

fotograaf: Annemieke van der Togt