Rapunzel de Musical (4+)

In deze voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

cast

Met Sita Vermeulen als Rapunzel.

het verhaal

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel.

Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Een kapper wil de vlecht van Rapunzel afknippen.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar, naar de online introductie
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
  • voor iedereen vanaf 4 jaar
Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Emmen - Atlas Theater
GEWEEST: zondag 11 februari 2024

De meet & feel inleiding begint om 12:15 uur.

Wil je gebruik maken van live audiodescriptie? Reserveer dan de kaarten niet online, maar neem contact op met het theater via 0591 850 856 (dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur) of info@atlastheater.nl . Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van de blindentolk. Samen met de kassamedewerker van het theater kun je jouw favoriete plek uitkiezen. De blindentolk is op alle rangen en plaatsen via de koptelefoon te horen.

Aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater

De blindentolk is alleen bij de voorstelling om 13:30 uur.

 

Een vrouw met knalrood haar zingt. De molenaarszoon kijkt haar vragend aan. Vier mensen in vrolijke kleuren zingen terwijl ze linten vasthouden die aan een paal vast zitten. Rapunzel danst met kappersknecht Tobias, die eruitziet als een prins.

 

Fotograaf: Wim Lanser

introductie Rapunzel de Musical

Document: introductie Rapunzel - Bestandsgrootte: 132 kb
Rapunzel in roze sprookjesjurk. Haar meterslange blonde vlecht wordt opgetild door 3 lakeien.
fotograaf: Nick van Ormondt