Rapunzel de Musical (4+)

musicalfamilieicoon audiodescriptie

In theaterseizoen 2023 - 2024 gaat de sprookjestraditie van Van Hoorne Entertainment verder met Rapunzel de Musical, een familiemusical die een ware beleving is voor jong, maar ook voor oud! In deze voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

cast

Met Sita Vermeulen als Rapunzel.

het verhaal

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel.

Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Een vriendelijk lachende jonge vrouw met haar hoogblonde haar in een vele meters lange vlecht.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn van harte welkom
  • voor iedereen vanaf 4 jaar

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag met het theater. Mail naar marketing@komthetzien.nl

waar en wanneer

Alkmaar - TAQA Theater De Vest
woensdag 25 oktober 2023 om 13:30 uur

Reserveer je kaarten online op de website van het theater. Kies in het bestelproces voor de tickets waar 'Regulier met blindentolk' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen telefonisch worden geboekt via 072 548 9999 of via kaartverkoop@taqatheaterdevest.nl. Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk.

Website van het theater

Let op: de blindentolk is alleen bij de voorstelling om 13:30 uur!

Fotograaf: Nick van Ormondt