Saturday Night Fever

musicalicoon audiodescriptie

Deze gloednieuwe versie van de iconische musical ‘Saturday Night Fever’, met de wereldhits van The Bee Gees, voert je terug naar het New York van de seventies. Daar waar het leven rauw en hard is, maar zorgen worden vergeten in de disco en de dans afleiding en hoop biedt.

Buddy Vedder is de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de andere kant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is het voorbeeld voor alle mannen. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, gespeeld door Esmée Dekker, zet dit zijn wereld op z’n kop. Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst.

Met wereldhits als Stayin’ Alive, Night Fever, How Deep Is Your Love, More Than A Woman, Disco Inferno, If I Can’t Have You en You Should Be Dancing.

Saturday Night Fever met Buddy Vedder als aantrekkelijke Tony Manero en Esmee Dekker als de mooie Stephanie Mangano.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Zwolle - De Spiegel
zaterdag 9 november 2024 om 14:30 uur

Let op: de kassa is van 5 tot 25 augustus niet bereikbaar. Online reserveren is altijd mogelijk. 

Reserveer je kaarten online of telefonisch bij het theater.

Bestel je online op de website van het theater? Kies in het bestelproces voor tickets waar 'Audiodescriptie' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met audiodescriptie door de blindentolk wilt boeken.

Theaterkassa: 038 845 0777 

Let op, er zijn meerdere voorstellingen op zaterdag 9 november. De blindentolk is enkel bij de voorstelling van 14:30 uur aanwezig. 

Website van het theater

fotograag: Rob Jacobs