Shrek de Musical

musicalfamilieicoon audiodescriptie

De hitmusical Shrek komt naar Nederland!

In deze familiemusical wordt het verhaal uit de populaire DreamWorks animatiefilm naar het toneel gebracht.

In een moeras ver weg van de bewoonde wereld leeft Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona. Zij zit gevangen in een toren bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto. Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op reis vol hilarische momenten! 

cast

René van Kooten als Shrek, Linda Verstaten als Fiona e.v.a.

De groene Shrek, vriendelijk lachend, samen met prinses Fiona en Ezel.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Leeuwarden - Stadsschouwburg De Harmonie
zondag 10 november 2024 om 12:00 uur

Let op: de kassa is van 22 juli tot 2 september niet bereikbaar. Op 23 juli, 25 juli, 27 augustus en 29 augustus tussen 10:00 en 14:00 is er een apart zomer servicenummer bereikbaar op 058 204 5005. Online reserveren is altijd mogelijk. 

Reserveer je kaarten online, telefonisch of per mail bij het theater.

Bestel je online op de website van het theater? Kies in het bestelproces voor tickets waar 'Met Blindentolk - organisatie Komt het Zien!' bij staat.

Wil je vooraan zitten? Voor Komt het Zien! zijn plaatsen vooraan gereserveerd. Deze kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Vermeld er duidelijk bij dat je tickets met audiodescriptie door de blindentolk wilt boeken.

Theaterkassa: 058 233 0233 of kaartverkoop@harmonie.nl

Let op: er zijn meerdere voorstellingen op zondag 10 november. De blindentolk is enkel bij de voorstelling van 12:00 uur aanwezig. 

Website van het theater