Vis a Vis - SILO 8

familiecomedyopenluchticoon audiodescriptie

Was je eerder bij Vis à Vis met live audiodescriptie? Dan hebben we goed nieuws! SILO 8 trok in seizoen 2010/2011 meer dan 50.000 bezoekers en werd door zowel bezoekers als de pers bejubeld, destijds nog zonder blindentolk. Op veler verzoek brengt Vis à Vis in 2024 SILO 8 opnieuw op de planken en nu mét blindentolk.

SILO 8 is een zinderend theater spektakel vol humor, verrassing en ontroering. In deze voorstelling neemt de kracht van de herinnering het op tegen de harteloze efficiëntie maatschappij.

We nemen een kijkje in het jaar 2060, waar niemand veilig is in het verzorgingstehuis van de toekomst ‘SILO 8’. Met de Memory-delete machine wist dr. Wolff de herinneringen van de ouderen. Haar motto luidt: “de afwezigheid van herinneringen, betekent een toename van levensgeluk en dus een rustige, oude dag.”

Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De bewoners van SILO 8 blijken veerkrachtiger dan gedacht en verzetten zich op inventieve wijze tegen de naderende onwetendheid.

“Met SILO 8 laat Theatergezelschap Vis à Vis het openluchttheater bol staan van het soort zinderende actie dat normaal alleen in films is te zien.” – de Volkskrant

Twee mannen in een vliegende witte roeiboot, hangend aan een grote witte stoffen kwal. In de verte brandende containers.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • meet & feel inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom
  • SILO 8 is geschikt voor 8 jaar en ouder

Tijdens de voorstelling zit je op een overdekte tribune die bestaat uit bankjes zonder leuningen.

De voorstelling wordt gespeeld in de open lucht. Omdat je droog zit (op een overdekte tribune) speelt Vis à Vis bij weer en wind.

waar en wanneer

Almere - Vis à Vis buitentheater
zondag 23 juni 2024 om 15:00 uur

Boek je tickets online via de website van Vis à Vis. Kies de datum 23 juni. Vul het aantal tickets in. Scrol daarna naar beneden en meld je aan voor de audiodescriptie en meet & feel inleiding. 

Boek hier tickets voor 23 juni

Kom je met een blindengeleidehond of koop je liever telefonisch? Neem dan contact op met Vis à Vis door te bellen met 036 820 03 33 (ma t/m do, 09:30-17:30 uur). Vermeld erbij dat je gebruik wilt maken van audiodescriptie door de blindentolk

Website van Vis à Vis