Sister Act

musicalicoon audiodescriptie

De hemelse hitmusical Sister Act komt terug naar Nederland!

Met live audiodescriptie in maar liefst 7 theaters. Binnenkort maken we álle theaters en data bekend.

Onder streng toezicht van Moeder Overste vindt discodiva Deloris van Cartier noodgedwongen haar plek in een klooster en maakt ze van het hulpeloze kerkkoor een swingend succes. Een hartverwarmend verhaal van vriendschap, transformatie en het vinden van je eigen stem. Een sterrencast met April Darby en Sanne Wallis de Vries én heerlijke discosongs, maken Sister Act een explosie van muziek, humor en… NONNEN! Stilzitten is een zonde bij dé feelgood musical comedy van het jaar.

Sister Act, de hemelse hitmusical met Dolores en Moeder Overste.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie online en op de Webbox beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, dan helpt het theater jou graag. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met het theater.

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zondag 8 december 2024 om 12:00 uur

Let op: De kassa van het theater is van 1 juli tot 12 augustus telefonisch alleen tussen 14:00 en 19:00 bereikbaar. Online reserveren is altijd mogelijk.

Boek jouw tickets met audiodescriptie telefonisch of online via deze speciale link

Er zijn ook enkele plaatsen gereserveerd voor mensen die in verband met hun visuele beperking dichtbij en recht voor het podium wensen te zitten. Deze plaatsen zijn niet te boeken via de website. Voor deze plaatsen kun je telefonisch contact opnemen met het theater.

Theaterkassa: 020 220 01 10 (ma t/m zo van 11:oo tot 20:00 uur). Meld duidelijk dat je tickets met audiodescriptie door een blindentolk wilt boeken.

Let op: boek je online, boek dan alleen via bovenstaande link en niet via de normale bestellink op de site van het DeLaMar Theater. Je bent anders niet aangemeld voor de audiodescriptie en mist belangrijke informatie over de inleiding e.d.