Sweeney Todd

musicalicoon audiodescriptie

De met acht Tony Awards bekroonde musical Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street komt met Simone Kleinsma en Hans Peter Janssens in de hoofdrol terug naar Nederland!

Aan de hand van de prachtige muziek van musicallegende Stephen Sondheim reis je af naar Sweeney Todds duistere wereld. Tijdens zijn zoektocht naar wraak maakt deze barbier kennis met Mrs Lovett, een weduwe die haar pasteitjes maar niet verkocht krijgt. Samen bedenken de twee een moordlustig plan dat al hun problemen zou kunnen oplossen… Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street is een spannende en humoristische musical over liefde, obsessie en wraak, vertolkt door een negenkoppig orkest en een absolute sterrencast.

cast

Simone Kleinsma - Mrs Lovett
Hans Peter Janssens - Sweeney Todd
Milan van Weerden - Rechter Turpin
Jonathan Demoor - Anthony Hope
e.v.a.

live orkest

Simone Kleinsma als Mrs Lovett en Hans Peter Janssens als Sweeney Todd met een vervaarlijk kappersmes bij een grote plas rood bloed.

toegankelijkheid

  • live audiodescriptie door een blindentolk
  • inleiding voor de voorstelling
  • audio-introductie beschikbaar vanaf een week voor de voorstelling
  • blindengeleidehonden zijn welkom

Als je tijdens jouw bezoek assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je alleen komt, dan regelen we dat graag. Mail naar paulien@komthetzien.nl

waar en wanneer

Amsterdam - DeLaMar Theater
zondag 21 mei 2023 om 14:00 uur

Boek tickets via de speciale Komt het Zien! link van het theater. Boek tickets....

Zit je liever ergens anders, geen probleem! Reserveer je tickets telefonisch via 0900 1010202 (lokaal tarief). Vermeld er duidelijk bij dat je gebruik wilt maken van de audiodescriptie door de blindentolk en zoek samen met de kassa medewerker jouw favoriete plaats. De blindentolk is via de koptelefoon op alle plekken en rangen te horen.

Let op: aanmelden is nodig, dus boek geen reguliere tickets via de website, want dan is er geen koptelefoon gereserveerd en mis je de extra informatie over de audio-introductie en meet & feel inleiding.

Website van het theater...